Depilacija

Kako se znebiti nadležnih dlačic, ki so še posebej moteče v poletnem času, ko odložimo veliko oblačil? Veliko žensk uporablja britvico, ki pa pogosto povzroča krepitev dlačic, rdečico in srbenje. Depilacijske kreme so polne škodljivih kemičnih snovi, depilatorji pa radi potrgajo dlačice, zato te prej zrastejo in se rade vraščajo.

Najbolj elegantna rešitev je obisk salona, kjer se depilacija strokovno opravi s toplim, naravnim voskom. Čeprav odstranjevanje z voskom ni popolnoma neboleče, se obrestuje. Predvsem zato, ker dlačic vsaj 3 do 4 tedne ni potrebno več odstranjevati, saj se zredčijo in postanejo tanjše. Z voskom odstranjujemo dlake z nog, rok, izpod pazduhe, s prsnega koša, hrbta in z obraza. Za uspešnost postopka je priporočljivo, da so dlačice pred depilacijo dolge vsaj 0,5 cm.

Poskrbimo tudi za bikini predel in za brazilsko depilacijo. Ženske se za tovrstno depilacijo vse pogosteje odločamo, saj nam zagotavlja dobro počutje in boljšo higieno.

V našem studiu vam pri depilaciji zagotavljamo popolno intimnost, saj stranke naročamo individualno in se jim v času obiska popolnoma in izključno posvetimo.