Galerije

Življenje nas neprestano preseneča. Včasih z dobrim, včasih s slabim, močno pa se razveselimo, kadar nam ponudi kaj lepega, nenavadnega, posebnega. Najbolj se veselimo druženj z družino, s sorodniki, s prijatelji, sodelavci, sosedi, radi imamo zabave, praznovanja, obletnice, rojstva, poroke, zaključke šolanja, mature, diplome, skratka, radi se veselimo ob posebnih življenjskih dogodkih.

Ob takih priložnostih si želimo biti tudi lepe. Kupimo si novo obleko, gremo k frizerju, uredimo si nohte in si zaželimo popoln in za odtenek drugačen make up, kot ga običajno ustvarimo same. Predvsem mora biti obstojen, tak, ki nas ne bo pustil na cedilu cel dan in celo noč, biti mora tak, da bo zdržal ure in ure plesa in vročine. Poiščemo vizažistko in ji zaupamo naše želje in pričakovanja. Imenitno je, če si pred velikim dnem lahko privoščimo še nekaj sprostitve, razvajanja, nege in se pravočasno odločimo za oblikovanje obrvi, če smo ugotovile, da nam ne uokvirjajo našega obraza v najboljši možni različici in se nam zdi, da naš pogled ni najbolj odprt.

V Studiu Ping vam ponujamo veliko tretmajev, z masažami poskrbimo za razvajanje in sprostitev, z depilacijo za odstranitev odvečnih dlačic, da bodo noge in roke gladke, dlačice odstranimo povsod, kjer so moteče, oblikujemo obrvi, z azijsko obrazno masažo ob uporabi čudovitega olja namenjenega obrazni masaži iz kolekcije Eve Taylor utrdimo mišice obraza, z refleksno masažo pa poskrbimo za izločanje odpadnih snovi, boljšo prekrvavljenost, zmanjšamo morebitne glavobole, ki se pojavljajo zaradi stresa. Z imenitnimi, naravnimi maskami iz Aromaherbala, ki so namenjene profesionalni uporabi, pa izdatno navlažimo in nahranimo kožo.

Pika na i pa je po poprej izvedenih tretmajih seveda ličenje. Su Ping , naša profesionalna vizažistka, to delo opravlja že skoraj10 let. Teži k ustvarjanju naravnega videza. Poudariti se potrudi, kar je na obrazu lepo in prikriti, kar nam je moteče. Zelo ji je pomembno, da po ličenju stranka ne izgleda umetno, da koža ni preobložena s pudri in najrazličnejšimi barvami, da ne izgleda težko, zato izbira lahke, a visoko kvalitetne pudre, ki tudi na malo starejši koži delujejo lahkotno in ne poudarjajo gubic. Vedno želi doseči svež, sijoč izgled in kar najbolj naraven izgled. Seveda pa upošteva tudi strankine želje in naredi tudi močan, vpadljiv make up, če je taka želja stranke.

Ko se dekleta in dame po ličenju pogledajo v ogledalo, so si všeč. So drugačne, sveže, urejene, sijejo. Zdaj se zabava z veliko dobre volje lahko prične.

V galerijah na tej strani so zbrane fotografije, ki prikazujejo make up, ki ga je ustvarila Su Ping za najrazličnejše priložnosti. V posebnem albumu so zbrane fotografije poročnega ličenja, ličenja nevest, v zadnji galeriji pa je nekajfotografij, ki prikazujejo utrinke iz procesa nastajanja make upa in so večinoma nastale med ličenjem, nekaj pa je tudi posnetkov izvajanja masaže in oblikovanja obrvi.

Fotografije: Andraž Gregorič in osebni arhivi strank