Nakit

Marsikatere oči se ustavijo na lepem kosu nakita, ki lepo dopolnjuje izbrano obleko in poudari naš stil oblačenja. Še večjo vrednost pa ima, če je unikaten in ga ne najdemo v vsakem prodajnem centru.

Biseri in korale / nakit za neveste

Ko neveste za svoj poročni dan izberejo obleko in čevlje, je za popolno harmonijo in popolen poročni videz včasih potrebno dodati tudi nekaj nakita. Tradicionalno so nakit za neveste biseri. Kakšno ogrlico bo nevesta izbrala, pa je seveda v veliki meri odvisno od tega, kakšna je obleka in kakšen je dekolte.

Dekolteju z ravno odrezano obleko lepo pristoji ogrlica okrogle oblike. Lahko se izbere en sam niz biserov, lahko pa so biseri igrivo nanizani na več vrvicah. Lahko so tradicionalno beli ali pa nežno rožnato ali vijolično obarvani. Če je dekolte globoko izrezan, bo lepša ogrlica z nekoliko nižje spuščenim obeskom, ne popolnoma okrogle oblike. Izberemo lahko tudi izrazito drobne bisere, ki ovijajo vrat v več nizih in se igrivo spuščajo proti prsim.

Seveda pa biserni nakit ni namenjen le nevestam. Z njim lahko polepšamo izgled in poskrbimo za bolj sijoč videz tudi ob marsikateri drugi priložnosti.

Vsakemu kosu nakita pripada tudi ustrezna dekorativna vrečka iz organze. Tako je vsak kos nakita lahko lepo darilo, če pa ga kupite zase, poskrbi za red v vašem predalu z nakitom.

Cena: ogrlice 20–100 eur
Pošljite povpraševanje (ne pozabite na številko fotografije) in odgovorili vam bomo, kakšna je cena izbranega artikla.

Galerija

Kliknite sliko za ogled večje fotografije.