Predstavitev

Pridejo dnevi, ko moramo po naporih vsakdana in hitrem življenjskem tempu pobegniti nekam, kjer si naberemo novih moči, se uredimo, odpočijemo, naredimo nekaj dobrega zase in se z obnovljeno energijo in dobrim občutkom, da nismo pozabili nase, vrnemo v hitri tempo vsakdana.

V Studiu Ping se prepletata poduhovljen in umirjen življenjski stil mističnih vzhodnjakinj, ki vedo, kako pomembni sta nega duha in telesa ter pozornosti in znanje evropskega zahoda.

V Studio Ping vas vabi Su Ping, vizažistka, oblikovalka obrvi, izvajalka obrazne refleksne masaže, lifting masaže obraza, antistresne masaže in sprostilnih tehnik, ki svoje strokovno znanje in izkušnje črpa iz rodne Kitajske in njihove tradicije ter ga v Sloveniji, ki je postala njen drugi dom, nadgrajuje s spoznanji zahodne stroke. Oblikuje tudi biserni nakit in je odlična izvajalka depilacije.

Studio Ping je prijeten kotiček na deželi, kjer se boste sprostili, spočili, uredili in polepšali.

O meni

Moje ime je Su Ping. Rojena sem bila 1986 v Beihaiju na Kitajskem, kjer sem diplomirala na kolidžu v Xianu. Med študijem na univerzi sem se vpisala v tečaj ličenja, nege in masaže obraza in se s tem ukvarjala leto dni, potem pa sem se poročila in prišla živet v Slovenijo. Tudi tu sem se vpisala v izobraževanje za vizažistko pri Zavodu AI in ga leta 2011 z izpitom uspešno zaključila. Leta 2013 sem znanje dopolnila z udeležbo na poletni šoli ličenja v Make Up Artist Centru. Pridobila sem tudi certifikat za oblikovanje obrvi po metodi Anastasie Beverly Hills, certifikat za izvajanje depilacije in se udeležila številnih izobraževanj s področja sprostilnih tehnik in nege kože.

Rada imam modo in že ko sem bila otrok, me je zanima lepota. Ličenje me veseli, saj s profesionalno ustvarjenim make upom poudarjam lepoto. Delo je raznoliko in ustvarjalno, zahteva pa tudi stalno izobraževanje ter spremljanje modnih smernic, saj se je treba seznaniti z novimi izdelki, ki se pojavljajo na tržišču in nam pomagajo pri ustvarjanju lepega in sijočega izgleda.

Rada srečujem in spoznavam nove ljudi. Ob pogovoru s stranko poskušam ugotoviti stil, ki posameznici najbolj ustreza, tako da se bo z novo ustvarjenim make upom resnično počutila lepo. Ličenje prilagajam njenim željam in pričakovanjem, predvsem pa seveda tudi priložnosti za katero se liči. Pri delu uporabljam profesionalno kozmetiko Kryolan, Mud, Temptu in Crown brush.

Želja vsake ženske je, da bi njen obraz dolgo ostal mlad, da bi se gube pojavile čim kasneje, želi si izgledati spočito. Da naše mišice ne bi prekmalu izgubile prožnosti, ponujam tudi obrazno masažo, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine in v katero smo Kitajke globoko prepričane. Z masažo obraza in glave dosežemo, da se sprosti napetost, spodbudimo mikro obtok in izločanje odpadnih snovi, povečamo pretok energije in vzpostavimo energetsko ravnovesje.

Ženske rade pritegnemo pozornost tudi z zanimivim, drugačnim in unikatnim kosom nakita, zato ustvarjam tudi ogrlice, zapestnice, uhane. Največ uporabljam material iz lesa, lesene perle, ki jih včasih kombiniram tudi z drugimi materiali. Moji izdelki pogosto presenečajo z raznolikostjo barv, žarijo v barvah zemlje, sonca, ognja in vode. Včasih se bleščijo, včasih pa sanjajo nežne pastelne sanje. S prav posebno ljubeznijo pa za posebne priložnosti spletam ogrlice iz sladkovodnih biserov, ki jih gojijo v mojem rodnem kraju.

Obraz je zrcalo naše duše — poskrbimo zanj

Narava nas je obdarila z različnimi obrazi. Vsi so lepi, saj so unikatni. Če jim poklonimo malo sprostitve, masaže, nege in razvajanja, pa so lahko še lepši. Če obraz nežno naličimo, ga naredimo bolj mičnega, pozornost pa vedno lahko pritegnemo tudi z izbranim kosom nakita. Da bomo lepe, se potrudimo poskrbeti zase, sprostimo in razvajajmo se. Studio Ping vam ponuja individualno obravnavo, relaksacijo, prijeten ambient in naravno okolje.