Predstavitev

Pridejo dnevi, ko moramo po naporih vsakdana in hitrem življenjskem tempu pobegniti nekam, kjer si naberemo novih moči, se uredimo, odpočijemo, naredimo nekaj dobrega zase in se z obnovljeno energijo in dobrim občutkom, da nismo pozabili nase, vrnemo v hitri tempo vsakdana.

V Studiu Ping se prepletata poduhovljen in umirjen življenjski stil mističnih vzhodnjakinj, ki vedo, kako pomembni sta nega duha in telesa ter pozornosti in znanje evropskega zahoda.

V Studio Ping vas vabi Su Ping, vizažistka, oblikovalka obrvi, izvajalka obrazne refleksne masaže, lifting masaže obraza, antistresne masaže in sprostilnih tehnik, ki svoje strokovno znanje in izkušnje črpa iz rodne Kitajske in njihove tradicije ter ga v Sloveniji, ki je postala njen drugi dom, nadgrajuje s spoznanji zahodne stroke. Oblikuje tudi biserni nakit, je odlična izvajalka depilacije in oblikovalka obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills.

Studio Ping je prijeten kotiček na deželi, kjer se boste sprostili, spočili, uredili in polepšali.

O meni

Moje ime je Su Ping. Rojena sem bila 1986 v Beihaiju na Kitajskem, kjer sem diplomirala na kolidžu v Xianu. Med študijem na univerzi sem se vpisala v tečaj ličenja, nege in masaže obraza in se s tem ukvarjala leto dni, potem pa sem se poročila in prišla živet v Slovenijo. Tudi tu sem se vpisala v izobraževanje za vizažistko pri Zavodu AI in ga z izpitom uspešno zaključila. Kasneje sem znanje dopolnjevala na različnih delavnicah in na poletni šoli ličenja v Make Up Artist Centru. Pridobila sem tudi certifikat za oblikovanje obrvi po metodi Anastasie Beverly Hills, certifikat za izvajanje depilacije in se udeležila številnih izobraževanj s področja sprostilnih tehnik in nege kože, na Kitajskem pa tudi uspešno zaključila izobraževanje za kozmetičarko TKM (višja raven).

Rada imam modo in že ko sem bila otrok, me je zanima lepota. Zelo pomemben mi je obraz, na prvem mestu mi je zdrava in lepa, sijoča koža, ki je temelj vsake lepote. Želja nas žensk je, da bi naš obraz dolgo ostal mlad, da bi se gube pojavile čim kasneje, da bi obraz deloval spočito. Da naše mišice ne bi prekmalu izgubile prožnosti, izvajam azijsko obrazno masažo, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine in v katero smo Kitajke globoko prepričane. Z masažo obraza in glave dosežem, da se sprosti napetost, spodbudi se mikro obtok in izločanje odpadnih snovi, poveča se pretok energije in vzpostavi se energetsko ravnovesje.

Ličenje me veseli, saj s profesionalno ustvarjenim make upom poudarjam lepoto. Delo je raznoliko in ustvarjalno, zahteva pa tudi stalno izobraževanje ter spremljanje modnih smernic, treba se je seznanjati z novimi izdelki, ki se pojavljajo na tržišču in nam pomagajo pri ustvarjanju lepega in sijočega izgleda.

Rada srečujem in spoznavam nove ljudi. Ob pogovoru s stranko poskušam ugotoviti stil, ki posameznici najbolj ustreza, tako da se bo z novo ustvarjenim make upom resnično počutila lepo. Ličenje prilagajam njenim željam in pričakovanjem, predvsem pa seveda tudi priložnosti za katero se liči. Pri delu uporabljam profesionalno kozmetiko Bobbi Brown, Mac, Shiseido, Yves Saint Laurent, Lancome, Chanel&helip;

Ženske rade pritegnemo pozornost tudi z zanimivim, unikatnim kosom nakita, zato ustvarjam tudi ogrlice, zapestnice, uhane. Zaradi pomanjkanja časa v zadnjem času ponujam predvsem biserni nakit iz sladkovodnih biserov, ki jih gojijo v mojem rodnem kraju.

Obraz je zrcalo naše duše — poskrbimo zanj

Narava nas je obdarila z različnimi obrazi in vsi so lepi, saj je vsak zase unikat. Če poskrbimo za sprostitev, masažo, nego in razvajanje, pa bo naš obraz še lepši. Če obraz nežno naličimo, ga naredimo bolj mičnega. Če so naše obrvi lepo oblikovane, odprejo pogled, če se kje na obrazu pojavijo moteče dlačice, poskrbimo za ustrezno depilacijo, pozornost pa vedno lahko pritegnemo tudi z izbranim kosom nakita. Da bomo lepe, se potrudimo poskrbeti zase, sprostimo in razvajajmo se. V Studiu Ping vam ponujamo individualno obravnavo, relaksacijo, nasvete in priporočila za uporabo izdelkov, ki bodo pripomogli, da boste ponosne na svojo lepo, mladostno in sijočo kožo, ponujamo prijeten ambient v okolju narave in parkirni prostor pred salonom.